"Strašilo" bez nosa i sa tri prsta ušlo u svijet sporta: Nema šta nije uradio sa svojim tijelom...

.
Ovisnik o ekstremnim tjelesnim modifikacijama je odlučio da se okuša u svijetu sporta, kako to i obično bivša u posljednje vrijeme kada su u pitanju internet senzacije, odlučio je ući u ring.

 

Anthony Loffredo, poznat kao "Black Alien Project", proveo je više od deset godina radeći na tetovažama i modifikaciji svog tijela.

Francuz stalno ide pod nož zbog novih zahvata, a nedavno je i konstruirao lice. Dao je amputirati svoje prste, nosnice, pa čak i uši kako bi izgledao kao vanzemaljac s jezikom razdvojenim poput zmije.

"Crni izvanzemaljac" tvrdi da je završio samo 62% svog putovanja i sigurno se neće zaustaviti u skorije vrijeme.

Nedavno jeo odlučio pokazati svojim fanovima kako je to zapravo izgledao prije nego što je započeo sa transformacijom.

U međuvremenu je odlučio da se okupa i u sportu, pa jteako dogovorio bokserski okršaj da Reneom Ponteom poznatijem kao Rene ZZ, jednim od najpoznatijih španskih influensera.

Do sada su njih dvojica snimili nekoliko spotova kako promovišu svoju borbu, a Loffredo je odlučio da ušutka sve kritičare.

"Nastavljam učiti u ovom za mene novom sportu, one koji sumnjaju ću ušutkati svojim napornim radom, znam šta moram učiniti, pa izlazim i radim to, kako bih bio spreman za veliki dan", poručio je Loffredo.

 

Transformacija tijela Loffredu i nije pomogla previše, barem kada su situacije u javnosti pa jednostavno dobija zabrane da sjedi na određenim mjestima u restoranima.

"Ako hoću da ručam u restoranu, onda mi konobar priđe i kaže mi da ne smijem sjediti na teresi", kazao je Loffredo te dodao da uopšte ne može pronaći posao.

"Sa svojom porodicom ne mogu naći posao, ima puno negativnih stvari. Trebalo bi sve biti pozitivno jer se tako čovjek osjeća bolje, ali morate znati da postoji i mračna strana."

"Ja sam normalan dečko i želim da radim. Volim da me gledaju kao normalnog dečka koji ima prijatelja, curu, sve to. To je ono što me čini normalnim", poručio je on.

Inače, Loffredo ima 34 godina, a u mladosti je radio kao zaštitar. Njegovo cijelo tijelo je istetovirano uključujući i međunožje.