Svijet priča o Hulkoviću: Ovakvih scena na Australian Openu nikada prije nije bilo

.
Mađar oduševio sve

 

Nakon velike borbe u australskom Melbourneu prošao je dalje, a svijet mu je zbog izgleda i poteza s kraja meča odmah dao nadimak "Hulković".

Ne, ne radi se o teniseru sa prostora bivše Jugoslavije, već o Martonu Fucsvovicsu, Mađaru koji je trenutno na 78. mjestu ATP liste i koji je nakon velike borbe i pet setova pobijedio Argentinca Fedeerica Coriju (4:6, 7:5, 2:6, 7:6, 6:2)

Bio je to jedan od najspektakularnijih mečeva prvog kola Australian Opena. Svijet tenisa oduševljen je izgledom Mađara koji je predstavio svoje isklesano tijelo i mišiće.

Po završetku meča i nakon rukovanja sa protivnikom i sudijom, Fucsovics je skinuo majicu i publici pokazao mišiće. Ovaj 30-godišnjak je još jednom dokazao da je jedan od najmišićavih tenisera na turneji.

 

 

Osim što je savijao mišiće, Mađar je stiskao šake, bicepse i trijumfalno urlao kao rimski gladijator. Kamere su, naravno, sve to snimile.

Kako navode strani mediji, teniseri veoma retko skidaju majice kada slave pobede, što neminovno znači da ponašanje Mađara neće proći nezapaženo. “Australijan open odavno nije vidio ovako nešto”, piše na jednom od portala.

Takođe, fanovi na društvenim mrežama komentarišu njegove reakcije. Tenisera se poredi, između ostalih, sa Herculesom, Hulkom ili Iron Manom.

U svakom slučaju, potonji termin je godinama bio nadimak tridesetogodišnjaka. "Marton Hulković", napisao je jedan od novinara.

On će u drugom kolu Australian Opena igrati protiv Lloyda Harrisa, 186. igrača svijeta, a taj duel zakazana je za srijedu, 18. decembra.