Tri kluba stala u red za Cristiana Ronalda

.
Gdje će i da li će otići?

Cristiano Ronaldo konstantno se povezuje s odlaskom iz Manchester Uniteda nakon što Crveni đavoli nisu uspjeli izboriti plasman u Ligu prvaka. 

Kako prenose engleski mediji, napadač smatra da se ne uklapa u stil igre koji će Erik ten Hag tražiti na Old Traffordu, a svemu kumuje i neigranje u Ligi prvaka. 

Cristianu Ronaldu, naravno, ne nedostaje opcija.

Tako postoji mogućnost da Ronaldo ode tek godinu dana nakon povratka, a prve varijante već su se pojavile u međunarodnim medijima, koji kažu da su tri tima zainteresovana za njegove usluge. 

Prvi od njih je Sporting, Ronaldov tim i klub koji ga je 2002. lansirao na veliku scenu. Fudbalerova majka, vatreni fan "bijelo-zelenih", sanja da će ga ponovo vidjeti u njihovom dresu. Osim toga, u Sportingu bi Ronaldo igrao i Ligu prvaka.

Druga opcija bi bio Bayern, ali interes Nijemaca je ograničen. Njemački prvak prvo čeka da završi "sapunicu" s Robertom Lewandowskim, fudbalerom koji ovog ljeta očajnički želi napustiti Bundesligu.

Treća i najmanje vjerojatna varijanta je Roma. U talijanskim medijima pojavile su se vijesti da bi ga Jose Mourinho ponovo želio vidjeti u svom timu nakon što ga je vodio u Real Madridu.

Na kraju nam ostaje samo da sačekamo i vidimo šta će biti s Cristianom Ronaldom, koji se trenutno nalazi na odmoru na Balearskim otocima.