Turci "plaču" za Krunićem nakon večerašnjeg meča, porede ga s legendom španskog fudbala!

.
Bh. reprezentativac Rade Krunić igra standardno i dobro u Milanu. Ovog ljeta se povezivao s prelaskom u redove Fenerbahčea, koji i dalje ne mogu prežaliti to što nije došao u ovaj klub.

 

Fudbaleri Milana večeras su u prvom kolu Lige prvaka ugostili Newcastle United i, iako su bili dominantni, odigrali su samo 0:0 i razočarali navijače. 

U početnoj postavi tima sa San Sira se standardno našao i reprezentativac Bosne i Hercegovine, Rade Krunić, koji je pružio dobru partiju. 

Stefano Pioli mu itekako vjeruje i neizostavan je kotačić u sastavu italijanskog velikana, a upravo to je jedan od razloga zašto ovog ljeta nije napustio tim.

Za usluge momka rođenog u Foči bio je zainteresovan Fenerbahče, koji je ovog ljeta iz Intera kao slobodnog igrača doveo i Edina Džeku.

Dva kluba nisu postigla dogovor oko obeštećenja i Krunić je ostao član Milana, a navijači Fenerbahčea nakon večerašnje utakmice "plaču" za njim.

Na društvenim mrežama možemo vidjeti mnoštvo komentara i objava navijača Fenerbahčea vezanih za Krunića, a neki ga porede i s legendom šoanskog fudbala, Xabijem Alonsom.

"Ne opraštam nikome ko nije iskoristio da se kupi Rade Krunić za 8-9-10 miliona eura u vrijeme kada je on mogao biti kupljen", tvrdi drugi navijač.