Tvrdoglavost Džekinog trenera nema granicu: Odbio da dovede Dybalu, a razlog je samo jedan

.
Stvari za nogometaše Intera ove sezone i ne idu baš najbolje, naravno jer ne ostvaruju rezultate kakve su očekivali i oni, ali i navijači ovog kluba.

 

Ipak, neki nogometaši igraju dosta lošije od ostatka tima, a jedan od takvih nogometaša je i Joaquin Correa koji ima mnogo problema u svojoj igri.

Naime, Correa je plaćen 31 milion eura, ali teško da je isplatio i mali dio toga, jer partije koje pruža su zaista jako loše.

Očigledno je da Correa ljubimac trenera Intera Inzaghija, te da je to glavni razlog zbog čega dobija mnogo prostora za igru, iako nema nekog posebnog učinka.

Navijači polako počinju biti ljuti i na Inzaghija, ali i na Correu koji nije počeo isplaćivati novac koji je plaćen za njega i koji kao da mu stvara dodatne poteškoće u dokazivanju.

Inzaghi je od njega tražio da se ne obazire na medijske natpise ili na bili šta drugo, nego da igra nogomet i na terenu dokaže zašto je doveden. U nekoliko navrata ga je čak i štitio, posebno od medija koji nemaju milosti.

Ovog ljeta za Inter se otvorila idealna šansa da potpišu Dybalu iz Juventusa, ali su morali prodati upravo Correu.

Kupac je pronađen, a bila je to ekipa West Ham Uniteda koja je htjela u svoje redove dovesti novog napadača, te su stupili u pregovore.

Kada je za to čuo, Inzaghi je sve stopirao, te je odbio mogućnost da potpiše Dybalu, te je čelnicima kluba rekao da moraju zadržati Correu.

Na kraju se ispostavilo da je to bila užasna odluka Inzaghija i pitanje je do kada će trpiti loše nastupe svog najdražeg napadača i šansu konačno ukazati nekom drugom.