U ponedjeljak je postigao gol sa centra, a sada ga želi Mančester junajted

.
Mančester junajted je priredio novo razočarenje navijačima pošto je u 1. kolu Premijer lige izgubio na svom terenu od Brajtona rezultatom 1:2.

 

Razočarenja po one najvjernije navijače "Crvenih đavola" nastavili su se i u danima nakon utakmice. Naime, Junajted očajnički traži pojačanja, a pristalice kluba sa Old Traforda negodovale su nakon vijesti da bi u njihov tim mogli stići Adrijen Rabio (Rabiot) i Marko Arnautović.

Arnautović je u međuvremenu ispao iz priče, a sada se pojavilo novo ime koje se povezuje s Junajtedom. Radi se o senegalskom reprezentativcu i fudbaleru Votforda Ismaili Saru (Sarr). 

Senegalac je u ponedjeljak došao u centar pažnje kada je u remiju svog Votforda sa WBA (1:1) postigao gol sa polovine igrališta. Igrao se 12. minut meča na Havtornsu, kada je Sar kaznio neopreznost domaćeg golmana i pogodio za vodstvo svog tima.

Inače, Sar je u Votford stigao 2019. godine iz Rena. Prethodno je igrao za Mec, a zanimljivo da se 2017. godine povezivao sa Barcelonom, ali se on tada odlučio za Ren.

Za reprezentaciju Senegala je odigrao 47 utakmica i postigao je deset golova.

Foto: Twitter