UFC joj dao otkaz, nagovaraju je da pokrene sve popularniji posao: ''Možete me poljubiti u…''

sf
UFC je dao otkaz jednoj od najpopularnijih borkinja Rachel Ostovich.

Nakon nedavnog poraza koji se dogodio krajem prošlog mjeseca, UFC je odlučio uručiti otkaz Rachel Ostovich. Poraz od Gine Mazany tehničkim nokautom presudio je popularnoj borkinji s Havaja koja nosi ovdašnje prezime, a u velikoj UFC-ovoj čistki osim ove ljepotice stradalo je još 50 boraca i borkinja.

Ostovich nije uspjela svoju popularnost s društvenih mreža spojiti s dobrom formom. Upisala je sva tri poraza u UFC-u otkad je stigla iz Invicte prije tri godine. Vidjet ćemo hoće li Bellator ili neka druga organizacija pokušati iskoristiti njezinu popularnost.

Atraktivan izgled koji dobro promovira na društvenim mrežama možda bi joj donio velik novac na sve popularnijoj platformi Only Fans. Neke boksačice i MMA borkinje tamo fanovima prodaju svoje foto i videouratke te zarađuju pristojan novac. Ostovich se ne misli baviti tim kontroverznim poslom.

''Ako na Only Fansu zarađuješ, samo naprijed, curo. Ali svi vi koji kažete da sam ja sljedeća možete me poljubiti u stražnjicu'', poručila je atraktivna borkinja.

No na kraju je u raspravi s fanovima na Instagramu priznala da to ipak nije nemoguće, ali da će to napraviti pod svojim uvjetima.