UFC šampion želi bivšoj uništiti život, inspisirao ga je Achraf Hakimi

.
Israel Adesanya spreman Charlotte odvesti na sud

 

Israel Adesanya zaludio je internet nakon što je objavio niz stvari na Instagramu. UFC prvak srednje kategorije nedavno je blatio svoju bivšu djevojku, koju želi da "odvede na sud" i očito vodi borbu sličnu onoj PSG-ovog nogometaša Achrafa Hakimija, kojeg slavi i kome se divi zbog onoga što je priredio svojoj bivšoj supruzi.

Za one koji ne znaju, Adesanya već neko vrijeme ima napete odnose sa svojom bivšom djevojkom Charlotte Powdrell. Čak je prijetio da će Powdrell izvesti na sud zbog djela koje je počinila. Osim toga, aktuelni osvajač naslova u srednjoj kategoriji također je imao svoje mišljenje o kontroverzi Achraf Hakimi - Hiba Abouk.

On je apsolutno na strani Achrafa i smatra da je marokanski nogometaš uradio sjajnu stvar što je sve prepisao na svoju majku, pa je glumicu ostavio bez dijela bogatstva.

U svojim pričama na Instagramu, Adensanya je uredio Charlotteino lice i preko njenog lica stavio emoji s lažljivim licem. To bi moglo značiti da ju je UFC borac uhvatio u laži i sada je želi javno prozvati.

U drugoj priči na Instagramu, Adesanya je spomenuo da je Charlotte pokušala postati žrtva, pa čak i da je pokušala manipulirati njime. Štaviše, on navodi da je prijetila da će utjecati na njegove poslove s PUMA-om i drugim markama.

 

 

"Nije te briga za moj život jer si prodala informacije o meni, pa me nije briga za tvoj. Čak te ni ne mrzim, samo me nije briga za tebe. Nisam bio zaljubljen u tebe neko vrijeme. Ukratko, drago mi je da se ovo dogodilo. Ne bih ništa mijenjao".

Mnogi još uvijek ne znaju šta se zapravo dogodilo između njega i Charlotte. Glavni razlog za to bi bila činjenica da je uvijek izbjegavao javno iznositi osobne stvari. Međutim, čini se da će ovaj put biti drugačije.

Adesanya tvrdi da je Charlotte "prodala informacije" o njemu i da ga je samo "koštala novca". Čitajući ove komentare čini se da je Charlotte pokušala izvući korist iz njegovog bogatstva od 4 miliona dolara.

On je također napisao da Charlotte sada ima "Sugar Daddyja" koji ju je voljan razmaziti, iako bi to moglo biti sarkastično ismijavanje sadašnjeg njenog partnera.

Što se njega samog tiče, on je danas u vezi s Instagram modelom Shanom Evers. Čak ju je spomenuo u emailu koji je poslao bivšoj djevojci Charlotte. 33-godišnjak ponosno napominje da ima nekoga ko će "stati uz njega", za razliku od Charlotte koja se osjećala kao da živi u njegovoj sjeni.

Kako god bilo, izgleda da UFC borac optužuje Charlotte da pokušava iskoristiti njegovo bogatstvo, za što je optužena i Hiba Abouk. Poslao je i zagonetnu poruku o kontroverzi, ali čini se da trenutno prolazi kroz sličnu situaciju.