Uhvaćen na Ibizi: Objavljene fotografije nikad debljeg Ronalda

.
Ronaldo da Lima je pokazao ono što u javnosti obično sakriva širokom odjećom.

 

Legendarni Brazilac izgleda deblje nego ikad. To se da zaključiti nakon fotografija nastalih na Ibizi gdje svojevremeno najbolji fudbaler svijeta provodi sa svojom partnericom Celinom Locks.

Ovaj 45-godišnjak je još na kraju karijere poćeo da ima problema sa viškom kilogroma, ali dojam je da se maksimalno opustio te da se uopšte ne trudi smršati.

 

 

Čini se da je i sam Brazilac navikao da živi s viškom kilograma pa uopšte nije imao problema da istakne svoju krupnu figuru.

Ronaldo, koji je nosio skupe sunčane naočale - izgledao je sretno u društvu 13 godina mlađe partnerice koja je blistala u žutom bikiniju.

Par se mazio i ljubio pred nekoliko promatrača, i očigledno ih nije bilo briga šta će drugi misliti te su se maksimalno opustili.

Djelovali su kao da uopšte nisu zabrinuti zbog pljačke njihove vile iz prošlog mjeseca kada su im ukradeni predmeti u vrijednosti 3 miliona eura.

Roonaldo je do sada promijenio nekoliko partnerica, a sa Celiinom je od 2005. godine i čini se da je upravo nju izabrao za životnu saputnicu.