Uplakanog Neymara i saigrače tješili hrvatski igrači, Perišićev sin "ukrao show" (VIDEO)

Neymar
Nogometna reprezentacija Hrvatske je nakon jedanaesteraca savladala Brazil rezultatom 4:2 u četvrtfinalu Svjetskog prvenstva u Kataru. Brazilici su bili neutješni, a nakon poraza i selektor Tite podnio je ostavku.

 

Neymar i saigrači nisu mogli skriti suze, a hrvatski nogometaši na čelu sa Modrićem i Perišićem su ih tješili.

Ipak, najzimljivija scena svakako je bila na centru igrališta kada je Neymaru, koji je jecao, prišao Perišićev sin i pružio mu ruku kako bi ga utješio, a video je postao hit na društvenim mrežama.

Odmah nakon utakmice brazilski selektor Tite podnio je ostavku na mjesto selektora peterostrukog prvaka svijeta, nakon šest godina provedenih na klupi Karioka.

Hrvati su tako u najgorem slučaju osigurali borbu za treće mjesto, s obzirom da će do kraja sigurno igrati još dvije utakmice.

Podsjetimo, u penal seriji za Hrvatsku su pogodili Vlašić, Majer, Modrić i Oršić. Udarac Rodryga odbranio je Livaković, precizni su bili Casemiro, koji je pogodio iako je hrvatski golman bio blizu da odbrani njegov udarac, Pedro je također pogodio, a potom Marquinhos pogađa stativu i Hrvatska senzacionalno prolazi u polufinale SP-a.

Hrvatska će u polufinalu Mundijala igrati protiv pobjednika večerašnjeg duela između Argentine i Nizozemske.