"Krajina Shotokan Cazin" uspješno započela novu 2020. godinu (FOTO)

"Krajina Shotokan Cazin" iz Cazina je dobrim radom uprave kluba i njenog trenerskog kadra uspješno započela novu 2020. godinu. Treneri kluba Sead Puškar, Ćoralić Remzo, i Civić Vejsil su na trodnevnom seminaru karate saveza FBiH, a koji je održan u sportsko-rekreacijskom centru hotela Holyvud u Sarajevu uspješno obnovili trenerske i ispitivačke licence za period naredne dvije godine 2020-2021.

Druženje razmjena iskustava i učenje , dobra i pozitivna atmosfera i planiranje predstojećih aktivnosti kluba su maksimalno dobro iskorišteni..

Karate škola kluba djeluje četiri puta sedmično u gradskoj sportskoj dvorani- Sportski Centar Cazin i to ponedjeljak, utorak i petak od 18,30 a srijedom od 20,00 sati. Dvorana je grijana, sa namjenskom podlogom za borilačke sportove (tatami). 

Za nove članove vrata kluba su uvijek otvorena, a uslovi treniranja su vrhunski.zahvaljujuči upravi kluba, Sporstkom centru Cazin i sportskom savezu grada Cazina.

Pored navedenih termina karate škola kluba djeluje na području Ćoralića u sali OŠ Ćoralići gdje su termini treninga ponedjeljak, srijeda i petak od 17,00 sati.

Pored toga karate škola kluba početkom drugog polugodišta obnavlja rad u sali OŠ Skokovi na Skokovima a termini treninga su utorkom i četvrtkom od 16,00-17,30 sati.

Klub ima svoje dugogodišnje trenere i licencirane ispitivače, dobre uslove i dvorane, te nudi vrhunsku karate školu za sve uzraste počev od šeste godine nadalje.

Svojim takmičarima klub obezbjeđuje vrhunske uslove za trening i takmičenja a upis i prijem novih članova vrši se na navedenim lokacijama non stop.

informacije o upisu možete dobiti na sledeće brojeve:

Cazin, Sportski Centar Cazin : 061/368 739 trener 

Ćoralići, OŠ Ćoralići : 061/461 413 trener

Skokovi sala OŠ: 061/368 739 trener