Konte: Ronaldo je uvijek bio igrač odluke, bez njega bi Junajted večeras teško izvukao i remi

Asdaf
Moramo da budemo veoma razočarani zbog poraza, mislim da kada odigraš ovakav meč zaslužuješ više, rekao je Konte za "BBC-i"

Menadžer Totenhema Antonio Konte (Conte) istakao je da je njegov tim odigrao dobar meč i da je to dodatni razloga da bude razočaran zbog poraza od Mančester junajteda (3:2).

Imamo mnogo prostora za napredak

Moramo da budemo veoma razočarani zbog poraza, mislim da kada odigraš ovakav meč zaslužuješ više, rekao je Konte za "BBC-i" i dodao:

Ovaj tim mora da nastavi da napreduje na mnogo polja. Mislim da je napredak na terenu veoma primjetan jer prema mojim standardima igra veoma dobar fudbal i stvara mnogo prilika. Tokom svakog meča postoji mnogo detalja i mnogo djelova same utakmice i moraš da znaš kada je momenat da pritisneš, kad da ostaneš smiren. I mislim da tu imamo mnogo prostora za napredak. Večeras moramo da budemo razočarani porazom, ali svakako moramo da nastavimo da radimo, rekao je dalje menadžer Totenhema.

Kristijano je spasio Junajted

Također, Italijan je dodao i ovo:

Postižemo dosta golova u svakom meču. Imali smo i večeras mnogo prilika, ali moramo da naučimo da se nosimo sa situacijama u kojima se nađemo, dodao je Konte pa je prokomentarisao i igru Kristijana Ronalda (Cristiano):

Pričamo o igraču koji je uvijek tokom svoje karijere bio čovjek odluke. Večeras je pokazao kakav je igrač. Bez Kristijana Ronalda za Mančester junajted bi bilo veoma teško da nas pobijedi, ali i da dođe do remija, zaključio je Konte.