Uvijek je bolje pričati manje, a raditi više

se

“Necemo mi u Evropu neka dodje ona nama"

 

( R )Evolution Agency je aventura koja potice iz zelje za nemogucim. Sulud splet globalnih okolnosti ubrzavava proces formiranja ideje koja ubrzo prelazi u akciju i evo nas tu, jos par sedmica prije oficijalnog pocetka.

Nas logo je kruna s ljiljanom, nema nikakvog politickog znacaja,jednostavno smo izabrali simbol kralja Tvrtka jer je to period kad je Bosna bila najmocnija drzava na Balkanu i ujedno jedini bosnasnki autenticni simbol.

 

Cilj je uspostaviti kontakt sa stanovnicima iz Sjeverne Italije, tacnije iz zone regiona Veneto i Friuli Venezia Giulia, koji skupa broje 6miliona stanovnika ,a koji su udaljeni od nas 3 sata voznje automobilom.

 

Sad pocinjemo kao agencija koja ce organizirati evente stranih izvodjaca i dati mogucnost njihovim pratiocima da se okupe i zabave uz muziku jer to je ono sto nemaju a mi im mozemo priustiti. Prostor i Sloboda.

U italiji je odskoro zabranjeno  neovlasteno okupljanje brojnije od 50 osoba tako da smo odlucili  ovom ponudom razbiti led s posjetama, prije nego se usmjerimo raditi kao travel agency.

Unsko Sanski Kanton ima mnogo za ponuditi i tu ponudu treba samo lukavo usmjeriti.

Bosna i Hercegovina je jos jako misteriozna zemlja za vecinu evropskih stanovnika i ako je na pragu same Evrope jer jos nedovoljno uvazavamo ono sto imamo.

 

Prvi evenat bice organiziran 29. Aprila u Velikoj Kladusi na Kuli Hrnjica Muje uz izvedbu dj-a Alessandro Martini ,odnosno crew, Unknown Error.

 

( R)Evolution je prilika da kroz nase gradove sprovedemo novu formu turizma i ako jos nismo ni blizu tome proces razvoja ovog turizma indirektno ce ojacavati ostale forme nase ekononije kako broj posjetioca raste.

 

Nas cilj je ove prve godine s ukupno 5 eveneta , koje imamo u programu, ustabiliti odnos, a za to treba dovoljno interesa i odaziva kako bi se mogla uspostaviti za pocetak barem jedna autobusna linija koja bi olaksala bezbriznu posjetu nasih gradova i omogucila daleko vecu posjetu narednih sezona.

 

Mozemo pricati satima oko projekta i nase vizije kroz narednih  godina al nije jos vreme da kazemo puno jer na pocetku je uvijek bolje pricati manje a raditi vise.

 

Zahvaljivamo se cazin.net  na suradnji koja nam omogucava  da se predstavimo ukratko lokalnoj publici koju srdacno pozivamo da nam se pridruze na zabavu 29. Aprila na Starom Gradu Velika Kladusa kako bi nam omogucili da sto vise uvelicamo dogadjaj i podijelimo s vama zabavu i multikultiralno druzenje.

 

PartyVideo je naravno  “must" za daljni marketing tako da pozivamo sviju daa budu prisutni zajdno mozemo poostati viralni . J

 

U prilogu vam nudimo nas videotrailar:

https://youtu.be/lreUcjquz_w

 

Ko ima zelju biti prisutan moze kupiti svoje ulaznice koje ce biti pustane u prodaju od 12.4.2023