Vanda Ikardi: Svi misle da sam ja s Maurom zbog novca

Prije nekoliko mjeseci svi su pričali o tome da ću ja biti ta koja će uništiti njegovu karijeru

Uvijek je bračni par Ikardi (Icardi) zanimljiva tema na nogometnom nebu. Svako malo gospođa Vanda (Wanda) objavi neku fotografiju na Instagramu, nerijetko su i zajedno ona i Mauro, pa su konstantno u žiži svakojakih zbivanja. Njih se prati, o njima se piše, a posebno u vrijeme prijelaznih rokova kada klasične bračne odnose nakratko zamjenjuju poslovni. Poznato je da je Vanda agentica napadača Intera na posudbi u PSG-u.

Vanda je odlučila prekinuti šutnju o nekim detaljima iz njenog, ali i iz života njenog supružnika. Odlučila je kroz veliki intervju u italijanskom časopisu "Gente" dati odgovore na pitanja koja pojašnjavaju njenu ulogu u životu argentinskog napadača, prenose zagrebačke ''Sportske novosti''.

- Prije nekoliko mjeseci svi su pričali o tome da ću ja biti ta koja će uništiti njegovu karijeru. Pisali su da je Mauro trebao otići u Juventus ili u Napoli. Ipak, osjećala sam tada da mi nešto govori da on mora napustiti italijanski nogomet. Imala sam osjećaj one ženske intuicije koja je uvijek prisutna u nama ženama - priča Vanda na početku razgovora.

I tako je Ikardi otišao u PSG, gdje ima ugovor o posudbi do kraja sezone.

- Svi misle da sam ja s Maurom zbog novca. No, već sam bila bogata i slavna kad smo se upoznali. Nisam htjela da ostane ugovorno vezan s bivšim agentom, čovjekom koji ga je htio prevariti. Tom čovjeku je mnogo vjerovao, bio mu je kao drugi otac. A onda ga je iznevjerio - rekla je Vanda.

Objašnjava na kraju i kako je došla do uloge njegove agentice.

- U to vrijeme Mauro je bio saznao da je prodao sva svoja autorska prava njegovom bivšem agentu. Bio je utučen, izvan sebe, a trebalo je potpisati novi ugovor s Interom. Trebalo je brzo reagirati pa me klub zvao da budem svojevrsni medijator. Od tada brinem o njegovoj karijeri - rekla je.