Večeras američki sportski događaj godine, a svi se pitaju nešto drugo: Hoće li pasti velika prosidba?

.

Neobične ponude u kladionacama u povodu velikih sportskih događaja nisu ništa novo, ali brojne kompanije za sportsko klađenje odlučile su se malo zabaviti ludilom Svift-Kelsi nakon što su Kansas City Chiefsi osigurali ulazak u Super Bowl.

Tržište podijeljeno

Jednu od hrabrijih opklada nudi FanDuel Canada, koji omogućuje ljudima da se klade na to hoće li igrač Chiefsa Trevis Kelsi (Travis Kelce) zaprositi pop superzvijezdu Tejlor Svift (Taylor Swift) na Super Bowlu u nedjelju.

Chiefsi odmjeravaju snage sa San Francisco 49ersima.

FanDuel Canada ponudio je opkladu pod nazivom "Hoće li Trevis Kelsi postaviti pitanje?", a tržište je podijeljeno na 70 posto onih koji misle da hoće i 30 posto da neće.

Šaljive opklade

U FanDuel Canada uvijek tražimo načine da naše kupce držimo angažiranima u važnim trenucima kao što je Super Bowl - rekao je FanDuel Canada Trading tim u e-poruci Reutersu.

BetUS nema manjka šaljivih opklada vezanih uz Svift uključujući i to hoće li dobitnica Gremija i Kelsi objaviti svoju prvu trudnoću na Super Bowlu.

BetUS također ima opklade za to koliko će puta Svift biti prikazana na ekranima tijekom Super Bowla, hoće li se ona i Kelsi poljubiti nakon utakmice i hoće li je najvredniji igrač Chiefsa spomenuti u svom govoru.

 

Foto: X