Večeras se održava najjači UFC event svih vremena

UFC Borac
MMA sport prvi se vraća na veliku scenu nakon prekida natjecanja zbog pandemije koronavirusa. Skoro dva mjeseca od posljednje UFC-ove priredbe večeras (od 4 sata ujutro po hrvatskom vremenu uz prijenos na Fight Channelu) se održava priredba koju je čelnik najjače MMA organizacije nazvao najjačom svih vremena.

"Od vrha pa sve do dna ovo je vjerojatno najbolji popis borbi koji smo ikad imali. U glavnoj borbi večeri nas čeka strašan meč Tonyja Fergusona i Justina Gaethjea. U sunaslovnom dvoboju nevjerojatna borba Henryja Cejuda i Dominicka Cruza, a zatim još jedan strašan meč - Francis Ngannou vs. Jairzinho Rozenstruik. Ovo je lud popis", rekao je White.

Event će se održati bez gledatelja u Jacksonvilleu nakon što je Florida dopustila organizaciju priredbe. Program predvodi borba za titulu privremenog prvaka lake kategorije Tonyja Fergusona (36) i Justina Highlighta Gaethjea (31). Ferguson se trebao boriti protiv prvaka Khabiba Nurmagomedova, ali on nije mogao napustiti Rusiju pa je najiščekivaniji MMA okršaj opet otkazan. 

Sunaslovna borba je ona između Henryja Cejuda (33) i Dominicka Cruza (35) koji se nakon četiri godine vraća u oktogon. Spektakl bi trebali ponuditi i strašni nokauteri Francis Ngannou (33) i Jairzinho Rozenstruik (32). Bolji iz tog dvoboja dobit će priliku boriti se za naslov prvaka teške kategorije protiv pobjednika okršaja Stipe Miočića i Daniela Cormiera za koje se još ne zna kad će se boriti.

S početkom od 4 sutra ujutro po hrvatskom vremenu UFC-ov event možete gledati na Fight Channelu ili u snimci na Novoj TV u nedjeljnim večernjim satima.