Velika nada ostala prvo bez karijere, pa bez supruge: "Nemam posao niti bilo šta od čega zarađujem"

sa
Teška priča Sebastian Chitosca (29 godina), nedavno nada rumunskog fudbala, u mirovinu je otišao prije tri godine.

Bivši fudbaler prije devet mjeseci razveo se od Aleksandre Tudor koja je željela prekinuti vezu, a sada se sa svih strana pokušava smiriti i započeti novu karijeru.

Sebastian Chitosca rekao je da je završio tečaj za frizera i da se želi baviti ovim poslom.

"Završio sam taj tečaj za frizera s 9,20. Ali za sada se ne bavim ovim poslom. Smatram da sada nije vrijeme za tako nešto, ali u budućnosti, jasno, želim otvoriti salon i raditi.

Polako, polako, uspio sam stati na noge, nakon razvoda, ok sam. Ja sam u Bukureštu. Nemam posao, nemam nikakvu aktivnost od koje bih zaradio novac.

U posljednje vrijeme, da budem iskren, živim od onoga što skupim. Napravio sam i TikTok, tamo sam u dva mjeseca zaradio dosta novca. Ali prestao sam, jer je i taj posao naporan, a meni je potreban mir, da sredim svoje misli", rekao je Sebastian Chitosca, prenosi Fanatik .

Kazao je da je Alexandra Tudor bila ta koja je podnijela zahtjev za razvod te su, unatoč nesporazumima u posljednjem dijelu osmogodišnje veze, ostali u prijateljskim odnosima.

"Čujemo se, imamo ok, prijateljski odnos. Prekinula je sa mnom. U osam godina stvari su se skupile, u zadnje tri godine veze sam je dosta zanemario igrajući se na kompjuteru, ima svašta, ali postoje problemi koji ostaju unutar porodice. Uvjeren sam da će me i sada i za 10 godina voljeti.

Aleksandra zaslužuje svako poštovanje za odluku koju je donijela razvodom, jasno je da žena koja će uvijek reći i otići kad joj nije dobro, neće ostati uzalud. Bitno je da smo dobro, zdravi i da nismo ostavili djecu iza nas da plaču, a život ide dalje", rekao je bivši fudbaler.