Viceprvak svijeta s Hrvatskom napravio šokantan transfer i igrat će besplatno u 2. HNL

viceprvak
Iskusni hrvatski nogometaš i bivši reprezentativac Filip Bradarić napravio je šokantan transfer u drugi rang HNL-a (Hrvatska nogometna liga).

 

Bradarić (30) bio je u očajničkoj potrazi za klubom, a kako je raskinuo ugovor s Al Ahlijem tek u septembru, izbor je bio sužen. Stoga, odlučio se vratiti u domovinu i zaigrati u drugom rangu.

Novi klub nekada odličnog veznjaka bit će drugoligaš Jarun iz istoimenog mjesta u Zagrebu. Tu će Bradarić igrati besplatno i pokušati da do zime pronađe novi angažman, a sve kako bi zadržao fizičku formu.

"Niko me iz dalmatinskih klubova nije zvao, a kao što sam već rekao, u prvoj HNL mogu igrati samo za Hajduk. Ljudi iz Jaruna su me zvali, dogovor je da treniram i igram besplatno do zime", rekao je Bradarić za Dalmatinski portal.

To će biti velika promjena za igrača koji je veliki dio karijere proveo u "ligama petice". Bio je član Cagliarija i Celte Vigo, a posljednje godine proveo je u Saudijskoj Arabiji gdje je igrao za Al Ain i Al Ahli.

U karijeri će najviše ostati upamćen po tome što je nastupio na Svjetskom prvenstvu 2018. godine kada je Hrvatska senzacionalno osvojila srebrenu medalju ostvarivši najveći uspjeh u historiji tamošnjeg nogometa.