Vico Zeljković, predsjednik Fudbalskog saveza BiH, zahvalio se Miloradu Dodiku zbog podrške

vico
Razlog je otvaranje pomoćnog terena Gradskog stadiona u Banjoj Luci koji je izgrađen u sklopi projekta Fudbalskog saveza RS

 

U sklopu projekta Fudbalskog saveza RS, jučer je zvanično otvoren pomoćni teren Gradskog stadiona u Banjoj Luci. 

Predsjednik Fudbalskog saveza Bosne i Hercegovine Vico Zeljković iskoristio je priliku da se na otvaranju zahvali predsjedniku Republike Srpske, Miloradu Dodiku.  

- U Banjoj Luci svečano otvoren je prvi teren u okviru projekta “Izgradnja devet terena sa vještačkom podlogom u Republici Srpskoj”. Hvala Predsjedniku RS, Miloradu Dodiku na podršci ovom projektu. FSRS će i dalje stavljati akcenat na izgradnju infrastrukture, jer bez toga nema razvoja fudbala - rekao je Zeljković, a zatim dodao:

- U narednom periodu pored ovih devet terena tražit ćemo mehanizam da se ovdje u Banjoj Luci napravi još terena sa vještačkom travom, jer je to sigurno potrebno. Vidjeli ste koliko je večeras ovdje bilo mladih fudbalera. Kada vidim da se večeras okupilo više od 700 djevojčica i dječaka, mogu samo da budem ponosan. Ovo nam je motiv da i dalje radimo na razvoju fudbala u Republici Srpskoj. Zaista se osjećam srećno i ispunjeno.