Vraća se Premijer liga: Određene satnice utakmica, pogledajte koje će biti u direktnom prenosu

.

Nakon tri mjeseca pauze idućeg vikenda konačno se nastavlja takmičenje u Premijer ligi Bosne i Hercegovine, a na rasporedu su utakmice 20. kola u kojima nas sigurno očekuje dosta uzbuđenja.

Bh. klubovi se već više od mjesec dana spremaju za nastavak sezone koji je nakon preduge zimske pauze konačno stigao.

Ovog vikenda očekuju nas utakmice osmine finala Kupa Bosne i Hercegovine, dok se Premijer liga nastavlja narednog vikenda kada će na rasporedu biti mečevi 20. kola.

Mečevi 20. kola igrat će se u tri dana, a kako neslužbeno saznajemo svih šest utakmica će biti u direktnim prenosima, te će ljubitelji bh. fudbala zaista moći uživati naredne sedmice u mečevima našeg najjačeg ranga.

Nakon tromjesečne pauze drugi dio sezone u Premijer ligi otvaraju Borac i Široki Brijeg koji se u derbiju 20. kola sastaju u Banjaluci, a ova utakmica će se igrati narednog petka s početkom u 18 sati i bit će u direktnom prenosu na Areni Sport.

Za vikend nas očekuje preostalih pet utakmica ovog kola. Dvije utakmice će se igrati u subotu, dok su tri na rasporedu u nedjelju.

Program u subotu otvaraju Igman i Željezničar koji će se sastati najvjerovatnije u Konjicu, a ova utakmica počinje u 13 sati i bit će u direktnom prenosu na Moja TV.

Istog dana očekuje nas još jedna utakmica i to okršaj Sloge Meridian i tuzlanske Slobode. Utakmica ekipa iz donjeg dijela tabele igra se u subotu s početkom u 15 sati s direktnim prenosom na Areni Sport.

Ovo kolo će se završiti u nedjelju kada su na rasporedu tri utakmice. Od 13 sati igrat će se dvije utakmice, a sastaju se Posušje - Leotar i Tuzla City - Velež.

Obje utakmice će biti u direktnim TV prenosima. Meč Posušje - Leotar moći ćete pratiti na Areni Sport, dok će Moja TV prenositi utakmicu između Tuzla Cityja i mostarskog Veleža.

Program se završava na najbolji način i to velikim derbijem Sarajeva i Zrinjskog. Meč ovih timova će se igrati naredne nedjelje s početkom u 17:30 sati, a prenosit će ga u direktnom prenosu Arena Sport.

Petak, 24. februar:

Borac - Široki Brijeg 18 sati (Arena Sport)

Subota, 25. februar:

Igman - Željezničar 13 sati (Moja TV)

Sloga Meridian - Sloboda 15 sati (Arena Sport)

Nedjelja, 26. februar:

Posušje - Leotar 13 sati (Arena Sport)

Tuzla City - Velež 13 sati (Moja TV)

Sarajevo - Zrinjski 17:30 sati (Arena Sport)