Vremešni voditelj (58) prvi put ušao u ring, pogledajte šta mu se desilo protiv profesionalca

.
Televizijski voditelj Scott England prije nekoliko dana pojavio se u ringu i debitovao je u profesionalnom boksu, ali ništa nije išlo po planu, jer ga je brutalno nokautirao protivnik Jashawn Hunter.

Ovaj 58-godišnji voditelj je brutalno nokautiran za manje od minute tokom svog prvog profesionalnog meča.

England krenuo je u borbu protiv Huntera koji je 35 godina mlađi od njega, ali doživio je pravi fijasko. Iako je ostarjeli voditelj ofanzivno krenuo, dočekakao ga je desni kroše, a potom i još jedan udarac kojim ga je Hunter patosirao.

Nakon što se pridigao uz pomoć užadi, borba je nastavljena, ali Hunter nije pokazao milost zadavši još nekoliko udaraca Englandu.

Kada su vidjeli da je situacija bezizlazna, iz Englandovog ugla su siglanilizrali sudiji da prekine borbu koja je trajala samo 47 sekundi.

Inače, Hunter je prije ove borbe imao niz od pet poraza i ostvario je prvu pobjedu u karijeri.

"U Bibliji postoji stih koji kaže: 'Mladići će imati vizije, a starci će sanjati snove'. Kad sam bio mladić, imao sam želju da postanem profesionalni bokser. Gospod Bog je dopustio da se ostvari san ovog starca. Je li završilo onako kako sam se nadao? Ne, dovraga! Nokautiran sam pred cijelim svetom! Žalim li zbog čega? Apsolutno ne!", poručio je England.

Za utjehu, England je ušao u historiju kao najstariji bokser u poluteškoj kategoriji na svijetu.