Vrijeđao poznatog borca na društvenim mrežama, ovaj ga našao i pružio mu šansu da se dokaže u ringu

.
Sean Strickland nije imao milosti

 

UFC zvijezda Sean Strickland (31) odlučio je prebiti internet trola koji ga je prozivao na društvenim mrežama i omogućio mu je da se dokaže u ringu umjesto na društvenim mrežama.

Američki borac Sean Strickland poznat je kao veoma kontroverzan borac. Radi stvari koje za mnoge baš i nisu normalne, a sada je odlučio da se pozabavi i čovjekom koji ga je vrijeđao na društvenim mrežama.

Trol koji ga je vrijeđao dobio je priliku da se dokaže u ringu. Nije se dobro proveo jer ga je Strickland pretukao.

"Hajde pi**ice. Je**no ćeš umrijeti! Je li ovo ono što si tražio? Budi muško, pričaj sad", govorio je Strickland dok je tukao momka.

Interesantno je da je momak koji je ušao u ring i dalje pričao. Iako je primao batine odgovarao je Stricklandu, pa se ovaj još više naljutio.

Na kraju je sve ipak završilo 'prijateljski'. Strickland se za kraj zahvalio kritičaru što je imao petlju da dođe i ovaj je odšetao kući.

Trebalo je svakako imati petlju pa doći u dvoranu UFC zvijezde. Momak koji je bio tu je amaterski bokser, no nije mogao previše pružiti protiv Stricklanda.

 

Sean Strickland je u MMA karijeri odradio ukupno 29 borbi. Njih 25 je dobio, četiri je izgubio, a taj četvrti poraz je stigao u julu ove godine.

Imao je 31-godišnji borac šansu da se s Alexom Pereirom bori za mjesto izazivača srednje kategorije. Izgubio je nokautom u prvoj rundi i Pereira je postao izazivač Israela Adesanye.

Brazilac je potom uzeo i pojas. Proteklog vikenda nokautirao je novozelandskog borca i postao je UFC šampion, a Strickland će morati još čekati za eventualni napad na pojas.