Vrsaljko prijetio i pljuvao igrače, a onda ga je rezervni golman Cityja "ugasio" jednim potezom

232323
Englezi oduševljeni jer je pokazao hrabrost

Na Wandi Metropolitano sinoć nije bilo golova i Manchester City se uspio plasirati u polufinale Lige prvaka jer je u prvoj utakmici na svom terenu slavio protiv Atletica sa minimalnih 1:0.

Sinoć smo u finišu utakmice vidjeli velike varnice na terenu koje je počeo Felipe kada je udario Fodena. Nakon toga uključio se i Stefan Savić koji se htio obračunati s Fodenom, a onda je nastao haos na terenu.

Sve je trajalo nekoliko minuta, a sudija je nakon toga dao Felipeu crveni karton. Međutim, i nakon utakmice nastavile su se varnice između igrača ovih klubova.

U centru pažnje bili su Šime Vrsaljko i Savić koji su u tunelu htjeli da se tuku s pojedinim igračima Cityja. Hrvatski reprezentativac čak je i gađao flašom jednog od njih, a nakon toga pokušao je da pljune Kylea Walkera.

 

Međutim, u centru pažnje našao se iskusni golman gostiju Scott Carson koji je Vrsaljku samo jednim potezom pokazao na šta je spreman.

 

Carson je pokazao Vrsaljku da idu iza kamere i da se tu obračunaju jedan na jedan što je očito hrvatskog igrača dodatno iznerviralo jer je nakon toga pljunuo u pravcu igrača Manchester Cityja. Iskusni golman je bio totalno smiren i pokazao je Vrsaljku da ga čeka ispred svlačionice, te da svoje psovke i prijetnje treba sprovesti u djelo.

Navijači Cityja su oduševljeni što je treći golman tako hrabro reagovao i bio je spreman da se obračuna s Vrsaljkom, ali ubrzo nakon toga reagovala je policija koja je smirila strasti i igrače poslala ka svlačionicama.