Zanosna ring djevojka izazvala Putina na borbu: Planiram biti agresivna

232323
Atraktivna ring djevojka Jiselle Arianne pozvala je ruskog predsjednika Vladimira Putina na tučnjavu.

Ring djevojka američke sportske mreže Bally Sports obećala je tom prilikom da će biti agresivna protiv 69-godišnjaka. Ovaj izazov je stigao nakon što je Putin naredio invaziju na susjednu Ukrajinu.

"To je dobro. Ima ih toliko. To je teško. Izabrala bih Putina. Bit ću agresivna", rekla je Arianne uoči nedavnog Bally Sports eventa u Orlandu odgovarajući na pitanje s kim bi voljela da se nađe u ringu.

 

Podsjetimo, Putin je ranije nosio počasni crni pojas. Međutim, Svjetska taekwondo federacija poništila ga je prošlog mjeseca i oštro osudila postupke Rusije.

"Svjetski taekwondo savez oštro osuđuje brutalne napada na nevine žrtve u Ukrajini, koji su u suprotnosti sa svjetskom taekwondo vizijom 'Mir je vrjedniji od trijumfa' i svejtskim taekwondo vrijednostima poštovanja i tolerancije. Misli Svjetskog taekwondoa su sa narodom Ukrajine i nadamo se mirnom i trenutnom završetku ovog rata", stajalo je u saopštenju.

Osnivač Tesle i SpaceX-a te milijarder Elon Mus imao je istu ideju kao Arianne.

"Ovim izazivam Vladimira Putina na borbu. Ulozi su Ukrajina", napisao je na Twitteru.

Popularni voditelj podcasta i UFC komentator Joe Rogan ponudio se da trenira Muska.

"Elon Musk želi, on želi da se bori protiv Putina. Jeste li vidjeli to? Ponudio sam mu svoje usluge. Poslao sam mu poruku. Rekao sam: 'Čovječe, ja ću organizovati cijeli tvoj trening.' To bi bilo tako je..no epsko.", rekao je Rogan svom gostu Montiju Frenklinu.

Dobio je i pitanje koja bi vrsta borbe bila.

"Rekao bih borilačke vještine. Morali biste se baviti borilačkim vještinama. Morao bi, kao, MMA borbu. 2022. je. Znaš, je..š boks", odgovorio je Rogan.

 

Foto : Screenshot