Žena Sadija Manea (18) hvalila samu sebe, pa izjavom o Georgini Rodriguez svijet bacila u nevjericu

.
Aisha Tamba živi u svom svijetu

 

Sadio Mane prije nekoliko dana je uplovio u bračne vode. Oženio se 18-godišnjakinjom Aishom Tambom, koja je svijet ostavila u nevjerici izjavom o supruzi Cristiana Ronalda, Georgini Rodriguez.

Prije nekoliko dana su se u Dakaru vjenčali Sadio Mane i Aisha Tamba. Vjenčanju su prisustvovali smo članovi familije i bliski prijatelji, te je sve prošlo bez velike pompe.

Pet dana nakon vjenčanja, supruga Sadija Manea dala je prvu izjavu. Malo je hvalila samu sebe govoreći da ju njegov novac neće promijeniti.

"Uzbuđena sam zbog svog novog života, svjesna sam da će sve biti drugačije, ali ne osjećam nikakav pritisak. Znam da me Sadiov novac i slava neće promijeniti. To me ne zanima.

Ostat ću skromna osoba. Nisam navikla da imam toliko pažnje na sebe jer dolazim iz porodice koja cijeni privatnost.

Ne volimo da ludimo i pričamo o svojim životima. Ja sam prizemna djevojka, tako sam odgojena i nijedan brak to neće promijeniti. Međutim, počastvovana sam što sam sada gospođa Mane", rekla je Aisha Tamba.

Nije čula za suprugu Cristiana Ronalda

Iako joj je muž svjetska zvijezda i igra u istom timu kao Cristiano Ronaldo, mlada djevojka ne zna ko je Georgina Rodriguez.

Sada kada i ona ima titulu žene slavnog fudbalera, od nje se očekuje da zna poneku takvu, no čini se da je sve to baš i ne zanima mnogo.

"Ne znam ko je ona. Uopšte nisam na društvenim mrežama", kratko je o Georgini Rodriguez rekla supruga Sadija Manea.