Žena zvijezde Bayerna na stadionu ne diže glavu, a kad to i uradi sve oko sebe ostavi u nevjerici

.
Fotografije uhvatili na meču protiv Augsburga

 

Da supruge ili djevojke fudbalera prate svoje partnere na domaćim mečevima nije nikakva novost, izuzetak nije ni Bayern. Međutim nije da se svim dolazi na stadione. 

I dok su se partnerice Thomasa Mullera i Mathijsa De Ligta, Lisa Muller i Annekee Molenaar smijale i bile raspoložene pred meč protiv Agusburga, to se ne može reći i za ženu jedne od najboljih igrača Bayerna. 

Bayern je bez sumnje u grupi klubova koji se ne odbijaju i san svakog igrača je da jedno dana zaigra u dresu njemačkog velikana.

Ipak, čini se da pojedine žene i ne vole život u Minhenu, to je očigledno slučaj sa dugogodišnjom partnericom Leroya Sanea, velike zvijezde Bayerna.

Candice Brook je na meču protiv Augsburga fotografisana sa kačketom na glavi i praktično nije podizala glavu tokom cijelog meča. 

Brook je ostavila dojam djevojke da je tu zato što mora biti te je cijelo vrijeme uglavom tipkala na mobitel, a reakcija njenog sina Tobiasa i kolutanje očima dovoljno govore.

Amerikanka sa Saneom ima kćerku Riu Stellu, dok je Tobiasa dobila iz veze se pjevačem Chrisom Brownom.

Poznato je da Saneova porodica živi u Manchesteru, dok njemački reprezentativac igra u Minhenu pa i ne čudi zašto je Brook smrknuta na utakmicama.

Inače, Sane je dobro ušao u novu sezonu pošto je protiv Werdera zabio dva gola, dok je igrao i u pobjedi nad Augsburgom.

Špekulisalo se da će brzonogi fudbaler napustiti Bayern ovog ljeta kako bi ispunio želju svoje supruge i vratio se u Englesku, međutim to se na kraju nije desilo.

Možda se u tome i krije razlog zašto je Brook namrgođena na mečevima i uopšte nije otvorena za komunikaciju sa ostalim djevojkama fudbalera Bayerna.