Zidana iznerviralo pitanje o Joviću: Neću ništa da kažem

Ostao rezerviran po pitanju dolazaka i odlazaka

Trener Real Madrida, Zinedin Zidan (Zinedine Zidane) rekao je da njegov tim namjerava da protiv Betisa završi sezonu na pravi način, ali je ostao rezerviran po pitanju dolazaka i odlazaka. 

Zbog toga se još uvijek ne zna kako će izgledati tim Reala naredne sezone, ali se navijači "Kraljevskog kluba" nadaju da se neće ponoviti rezultati iz ove.

- Bit će jasno ko će igrati kad počne sljedeća sezona. To je moja odluka. Šta mislite, ko je zadužen za ovu ekipu? Jasno je kao dan - ja sam trener i uvijek ću raditi ono što hoću i ako ne mogu, onda ću odustati. To je jasno - rekao je Zidan na konferenciji pred Betis.

On je tokom konferencije dobio pitanje i o Luki Joviću. "AS" je prije nekoliko sedmica podigao veliku prašinu tvrdnjama da je Jović već potpisao za Real samo da je pitanje kada će "Kraljevski klub" to ozvaničiti, piše Avaz Sport.

- Neću ništa da kažem. Vi ste ovdje da postavljate pitanja, ali od 20 pitanja koja ste imali, nijedno nije o utakmici sa Betisom. Ovdje smo da pričamo o utakmici i samo o tome. Jedina stvar koja me interesira je da odigramo dobro - rekao je Zidan.