Zidane se naljutio kada ga je novinar pitao za Balea: "Ne znam šta je radio"

Real Madrid je osvojio treće mjesto na Audi Cupu nakon što su danas sa 5:3 savladali Fenerbahče.

Na Allianz Areni Real i Fener odigrali su fantastičnu utakmicu na kojoj smo vidjeli čak osam golova, a na kraju je kraljevski klub upisao pobjedu rezultatom 5:3.

Nakon utakmice na press konferenciji Zinedine Zidane nije bio baš previše sretan kada su ga novinari počeli pitati oko Garetha Balea koji uopšte nije bio s ekipom u Minhenu.

Bale je ostao u Madridu, a jučer je igrao golf u trenutku kada je njegov tim igrao protiv Tottenhama. Zidane je bio vidljivo ljut zbog ovog pitanja, ali je odlučio odgovoriti.

"Ne znam šta je jučer radio. Ovdje sam s ekipom i na to ne mogu odgovoriti. Nadam se da je trenirao u Madridu. Ovdje smo da mislimo na tim. Šta će biti s njim vidjet ćemo kada se vratimo. Ne miješam se u privatne živote ili šta neko radi. Ostao je u Madridu da trenira i siguran sam da je to uradio", rekao je Zidane.

No, potom je jedan od njemačkih novinara pitao Zidanea da li misli da je Bale pokazao nepoštovanje što je igrao golf dok je Real igrao protiv Tottenhama što je dodatno naljutilo francuskog stručnjaka.

"Nećete me staviti u situaciju u kojoj ne želim biti. Možete pitati, ali više neću odgovarati na takva pitanja više nego što treba", dodao je trener Reala.