ŠOK ZA NAVIJAČE: Zinedine Zidane dao otkaz u Real Madridu!

Nakon tri uzastopna naslova u Ligi prvaka Zinedine Zidane je odlučio napustiti Real Madrid.

Nakon tri uzastopna naslova u Ligi prvaka Zinedine Zidane je odlučio napustiti Real Madrid.

Francuski stručnjak Zinedine Zidane sazvao je izvanrednu konferenciju za novinare na kojoj je potvrdio da odlazi iz Real Madrida.

“Odlučio sam da ne budem na klupi Reala sljedeće godine. Ovo je pravi trenutak za sve. Možda se čini čudnim, ali ovo sam morao napraviti za dobrobit sviju, igrača, kluba i sebe. Ova momčad mora nastavljati pobjeđivati i potrebna joj je promjena nakon tri godine. Neki novi glas i novi način rada”, istaknuo je Zidane.
 
“Ovo je možda privremeni oproštaj jer mi je Madrid dao sve. Bit ću ovdje u blizini kluba cijeli život”, dodao je.
 
“Ova odluka možda nema smisla mnogim ljudima, ali meni ima. Ovo je pravi trenutak za promjene. Nakon tri godine ovo je ispravna odluka. Uvijek želim više od igrača, a došao je trenutak kada ih to više ne mogu tražiti. Potreban im je neko novi kako bi opet pobjeđivali”, poručio je Zidane, prenosi Net.
 
“Ponekad dođu teški trenuci kada se upitate jeste li još uvijek prava osoba za posao. Nikada neću zaboraviti kako lijepe tako i teške trenutke u klubu. Ovo je moja odluka, možda sam u krivu, ali nakon tri godine mislim da je ovo pravi trenutak. Ako jasno ne vidim da ćemo i dalje pobjeđivati, onda je pravi trenutak za odlazak “, rekao je Francuz.
 
Upitan je potom jesu li potrebne promjene i u momčadi.

“Ova momčad je pokazala svoju vrijednost posljednjih godina. Nije na meni da govorim što će biti”, odgovorio je.