"Zmajevi" danas čarter letom putuju u Podgoricu: Kakva je situacija s Džekom?

.
Nadam se da će Edin biti spreman za utakmicu protiv Crne Gore, rekao je nakon duela sa Rumunima selektor naše reprezentacije Ivajlo Petev

Naša fudbalska reprezentacija sutra (20.45 sati) gostuje u Podgorici, što je prilika da "Zmajevi" naprave veliki korak ka prvom mjestu u grupi B3 Lige nacija koje vodi u viši rang – grupu A.

 

Dobar rezultat

- Spremni smo za gostovanje u Podgorici, saznali smo u razgovoru sa nekoliko naših reprezentativaca i članova stručnog štaba.

 

Top tema u bh. ali i crnogorskim fudbalskim krugovima je povreda kapitena naše reprezentacije Edina Džeke, koji je zamijenjen na poluvremenu prethodnog, zeničkog duela protiv Rumunije (1:0). Kako saznaje "Avaz", "Dijamant" će biti spreman za utakmicu 3. kola Lige nacija – grupa B3, u Podgorici..

 

- Džeko je odmah nakon utakmice protiv Rumunije počeo terapije i trebao bi biti spreman za duel u Podgorici, saznajemo u zeničkoj bazi "Zmajeva".

 

"Dijamant" je nakon zasluženog trijumfa nad Rumunima odšepao od svlačionice do autobusa, sa zavijenom desnom potkoljenicom... Problem je stvarao hematom od udarca, ali poznavajući Edina njegovu odanost domovini i našem državnom timu, sa sigurnošću već sada možemo konstatovati da bi on predvodio naš tim i sa težom povredom. I pod injekcijama...

 

- Nadam se da će Edin biti spreman za utakmicu protiv Crne Gore, rekao je nakon duela sa Rumunima selektor naše reprezentacije Ivajlo Petev (Ivaylo).

 

Teško gostovanje

"Zmajevi“ su sinoć, nakon dana odmora, odradili trening u Zenici, a danas (11.20 sati) će čarter letom sa Međunarodnog aerodroma Sarajevo otputovati u Podgoricu.

 

Za razliku od saigrača, Džeko je trening odradio u teretani, a na njegovoj desnoj nozi se mogu vidjeti "posljedice" duela sa rumunskim fudbalerima. Međutim, sve nas raduje da više nema hematoma.

 

Također, po posebnom programu je trenirao i Eldar Ćivić, koji je također povrijeđen u duelu sa Rumunima.