Zmajevi odradili prvi trening uoči Crne Gore, Petev već ima problem s povredama

saddsa

Reprezentativci Bosne i Hercegovine u nogometu su večeras odradili prvi trening u sklopu priprema za utakmice UEFA Lige nacija sa Crnom Gorom i Rumunijom.

Naši nogometaši su danas odradili lakši trening regeneracije, s obzirom na to da su svi reprezentativci za vikend igrali za svoje klubove.

Na pripreme su došli i naknadno pozvani igrači Kenan Kodro i Dario Šarić, dok u predstojećim susretima Ivaylo Petev definitivno na raspolaganju neće imati Radeta Krunića, Luku Menala i Jusufa Gazibegovića.

Petev je ranije prvo prokomentarisao zdravstveni bilten bh. reprezentacije te informisao javnost da je Šarić došao umjesto Krunića.

"Na našu žalost, Šarić je tu umjesto Krunića zbog stare povrede koja se pojavila i neće biti na raspolaganju. Gazibegović je jučer imao problem aduktora tako da neće biti s nama. Vidjet ćemo, svaki trenutak čekamo nalaz Anela Ahmedhodžića i s ovom ekipom što smo ih pozvali ćemo se pripremit i pokušati uraditi dobar posao", kazao je Petev.

Dodao je da im je cilj ostati u prvoj grupi.

"Uradit ćemo sve da budem o prvi u grupi. Neće biti lako, ali vjerujem momcima da možemo uraditi dobar posao, nastaviti ono u junu i da idemo dalje", dodao je Petev.

 

foto: Nogometni savez BiH