Zvanično! Zejna Krantić 17. augusta brani titulu svjetskog prvaka u svom Ključu!

U

Svijet Kickboxinga će ponovno osjetiti uzbuđenje dok se približava 17. august, datum na koji će se održati spektakularni meč za svjetsku titulu WKN HDH.

Ključ, rodni grad ponosne Zejne Krantić, bit će domaćin ovog prestižnog događaja koji će se održati na gradskom stadionu NK Ključa.
Zejna Krantić, čiji su korijeni duboko usađeni u Ključu, priprema se da brani svoju svjetsku titulu u kategoriji Kickboxinga. Njezina posvećenost, stručnost i nevjerojatan talenat učinili su je istaknutom figurom u svijetu borilačkih vještina. Ovaj meč nije samo prilika za Zejnu da pokaže svoju snagu i vještinu, već i da se vrati u svoj rodni grad i oduži svojoj zajednici.

Organizacija ovog događaja ne bi bila moguća bez suradnje cijele ekipe iza Zejne Krantić. Njihov neumorni rad i predanost ovom projektu omogućili su da se ovaj spektakl održi na stadionu NK Ključa. Zejna i njezina ekipa izražavaju iskrenu zahvalnost svima koji su doprinijeli organizaciji ovog događaja.

Očekuje se da će gradski stadion NK Ključa biti ispunjen uzbuđenjem i podrškom dok Zejna Krantić brani svoju titulu pred svojom vjernom publikom. Ovo će biti nezaboravna večer puna borbe, strasti i poštovanja prema ovom izuzetnom sportu.

Svi ljubitelji borilačkih vještina pozvani su da prisustvuju ovom nezaboravnom događaju i podrže Zejnu Krantić u njezinom nastojanju da obrani svoju svjetsku titulu.