fbpx 20-GODIŠNJAK PORUČIO POLITIČARIMA U BiH: Malo vam sav svijet pa želite još?!

20-GODIŠNJAK PORUČIO POLITIČARIMA U BiH: Malo vam sav svijet pa želite još?!

Home

20-GODIŠNJAK PORUČIO POLITIČARIMA U BiH: Malo vam sav svijet pa želite još?!


Na adresu portala Cazin.NET stigao je tekst još jedne mlade osobe koja ima svoj stav, mišljenje i želi da ga se čuje.

Bosno! I Hercegovino! Čuješ li vapaje? Tvoja djeca, mladi na kojima svijet ostaje, ti poručuju nešto.

I 18-godišnja Azra i ovaj 20-godišnjak žele te istu. Zdravu, normalnu, suverenu, bez podjela, bez strahova, mirnu, nepolitičku, nestranačku, prijateljsku i jedinstvenu Bosnu i Hercegovinu.

Piše: Anonimno

Sjedim sinoć, gledam vijesti i slušam kako se lome gromovi oko 9. januara da se obilježi kao praznik, dan RS-a. Iako nemaju nikakvu potporu da to učine svejedno su uspjeli obilježiti i oni su sretni zbog toga a znaju da takvo nešto može samo izazvati krvave pohode za koje će muslimani biti krivi.

Imam 20 godina, poslijeratno sam dijete da tako kažem. Ne znam šta se sve dešavalo, ne znam ko je za šta bio kriv, ali znam jedno. Sve ovo što se dešava neće mirno proći. Zapravo mislim da ovaj rat koji se navodi kao zaustavljenim, spriječenim da to nikad nije stalo, da se taj rat i dalje vodi, samo, iza leđa ljudima koji su krv svoju prolili i mnogu rodbinu i prijatelje pogubili, a zašto?

Da bi oni hajvani u vladi imali sve što požele? Jedno pitanje za sve vas koji sjedite u tim ogromnim stolicama i ne dižete ništa teže od kašike..

Tolike novce primate, tolika vozila imate u posjedu, kako privatno tako i poslovno, voza vas se kao gospodu, imate vile, apartmane na morima, ogromne kućerine, jahte, brodove, posjedujete sve to a vani je toliko sirotinje oko vas da niste ni svjesni, odnosno jeste svjesni samo što ne želite ni čuti za njih, djeca su gladna a vi želite da se odcjepite i da time pokrenete krvavi pohod u kojem će opet nevin narod stradati. U kojem će opet drugi ratovati za vas..

Niti će Dodik, niti će Bakir, niti Vučić, niko od tih u vladi, a posebno oni koji to sve zakuhavaju, posegnuti rukom za puškom i hodati po ratnim terenima, niko.. Nego će naivni narod odraditi sve za vas i poginuti, a vi sve radite da do toga dođete..

Malo vam sav svijet pa želite još! Sjetite se Srebrenice i šta je tamo učinjeno, koliko je mladih života i koliko je samo osobe pogubljeno da bi se vi Srbi iživljavali.. Ne krivim sviju ali krivim sve vas koji ste to pokrenuli i toliki narod pobili..

Vučić je otišao na komemoraciju žrtava u Srebrenicu, navodno da izrazi žaljenje za poginulim narodom a zapravo je otišao tamo, da bude napadnut od strane svojih ljudi i da za to budu krivi muslimani na kraju što je tako i bilo.. Poslao je svoje ljude na tajnu misiju i muslimani su okrivljeni..

Dobro razmislite šta radite i zašto to radite, jer su vam životi i suviše dobri da biste pokretali opet sve ovo osim ako niste glupi do te mjere..

Moj generalni zaključak jeste ovu politiku ko je izmislio, ovo je velika laž. 70% vas koji ste umješani u nju nemate završenu osnovnu školu, ne daj Bože da se pomisli na nešto više.. Samo da biste sjedili, primali plate sa tuđih leđa, mlada djeca ginula za vas a vi uživali..

Neka vam je Bog na pomoći svima a i nama, jer niko drugi pomoći neće!!

(Cazin.NET)

Tagovi
Objavio: Čet, 12/01/2017 - 17:47

Facebook komentari

Povezane vijesti

Back to top