Abazović po prvi put o ljubavnom životu: Žene me salijeću i kažu da sam vatren, ne mogu da se odbranim

asd
Lider Građanskog pokreta URA kaže da mu se najviše sviđaju šale na račun njegove frizure: Ranije se dešavalo da neko uđe u frizerski salon, pa kaže: ‘Ošišajte me na italijanku’, a sad kod frizera traže, ni manje ni više, nego ‘dritanku’

Ne znam šta se ovo dešava, ali od izbora 30. avgusta ne stižem da se javim svim novinarima koji zovu, koliko sam tražen. Izgleda da je to utjecalo i na ljepši pol, pa posljednjih nekoliko nedjelja jedva uspijevam da se odbranim od žena gde god da se pojavim, kazao je Dritan Abazović, lider Građanskog pokreta URA.

Svojim obrazovanjem, manirima, odmjerenošću, britkim jezikom, ali i originalnim izgledom, Dritan Abazović od 30. avgusta osvaja medijski prostor širom Balkana, ali i pripadnice ljepšeg pola, koje ne odolijevaju njegovom šarmu, piše Nova.rs.

Od silnih obaveza koje ima, kaže da nema vremena za emotivnu vezu, ali dodaje i da “sloboda nema cijenu”.

-U posljednje vrijeme stalno me pitaju – imam li djevojku? Kad kažem da nemam, ne vjeruju mi. Ljudi ne shvataju da za mene sloboda nema cijenu, a trenutno imam i previše posla koji mi oduzima svaki trenutak, nema pauze, kaže Abazović.

-Ne znam da li zato što su čule da sam slobodan ili ih privlače političari, ali od kako je krenulo ovo medijsko promovisanje moje ličnosti, od kako me svuda ima, žene me bukvalno salijeću, ne mogu da se odbranim. Sviđa mi se što mogu da se našalim sa njima, normalan sam čovjek i nisam neki matorac, imam energije za sve, ništa ne brinite. Kažu da sam vatren, tako da je možda to ono što ih privlači, poručio je Abazović.

-Najviše mi se sviđa šala na račun frizure. To su smislili Nikšićani. Ranije se dešavalo da neko uđe u frizerski salon, pa kaže: ‘Ošišajte me na italijanku’, a sad kod frizera traže, ni manje ni više, nego ‘dritanku’. Oduševljen sam!” iskren je Dritan, a frizuru, koja mu je zaštitni znak, ne planira da mijenja.