Adis iz Cazina se obratio vlasnici disko kluba iz Velike Kladuše: Isplati nam pošteno zarađeno…

xx

Nakon vijesti koje su objavili mediji o prepirkama vlasnice lokala iz Velike Kladuše Arnele Halilović i Aldine Bajić pjevačice, na naš portal se javio jedan od naših čitatelja, koji je radio za Arnelu i koji je zamolio da objavimo njegovu reakciju. 

“Ovu Arnelu poznajem neko duže vrijeme, dok je radila kao ugostitelj tada sam je upoznao. Počeli smo i neko prijateljstvo i baš smo se združili kao brat i sestra bili smo jedno za drugo. 

Kada je počela da otvara disko klub ja i još mojih prijatelja smo počeli da tu radimo, pripremamo za otvor, čišćenje, struja itd…

Nakon nekog vremena smo počeli saznavati da se bavi nekim mutnim poslovima i utvrdili smo to sve i odmah smo se povukli natrag i tražili smo svoje da nam isplati što smo radili.

Ona je to odbijala i ja sam otišao u večernje sate po novac i dala mi je nešto malo, ali nisam zadovoljan s tim jer sam ja bio 24/7 s njom u poslu oko disko kluba…

Zato želim da bar na ovakav način dokažemo ko je ta osoba Arnela. Mi samo želimo svoje.

Mislim da bi bilo pošteno da nam se obrati kad vidi ovaj komentar i da nas isplati na lijep i pošten način. 

Hvala vam svima i čestitam Krajišnicima i nadam se da nećemo dopustiti nekog stranca da nam pravi nered na našem mjestu ljudi. Svi za jednog, jedan za sve i volim vas sviju”- poručio je u svojoj objavi Adis Begić iz Cazina koji je zamolio i da objavimo njegovu sliku da se zna ko je pisao i uputio ovakav komentar.