Da se naježite: Adna Šestić iz Zenice oduševila žiri hrvatskog "Supertalenta"

Početak šeste sezone "Supertalenta" pripao je Adni Šestić iz Zenice. Njen nastup na Facebooku za manje od 12 sati pregledan je više od 100.000 puta.

Lijepa Adna oduševila je pjesmom Josipe Lisac "O jednoj mladosti", a u polufinale ju je poslao Janko Popović Volarić, koji je pritisnuo četvrto dugme.

- Ja sam veoma sretna da nam je Adna došla u "Supertalent" -  komentirala je Martina nastup 19-godišnje Adne Šestić iz Zenice, koju je na gitari pratio prijatelj Juraj.

- Prvo si nas dobila sa simpatičnošću, onda si dala toj nevjerovatnoj pjesmi stvarno nešto svoje, i u emotivnom i u glasovnom smislu. Mene si dirnula i hvala ti! Nevjerovatna skromnost i pristojnost, baš si nas kupila, ja mislim da ćeš ti pobijediti - kazao je Popović Volarić.

Skromna Adna je tokom audicije bila maturantica u gimnaziji i srednoj muzičkoj školi, a odnedavno je studentica. Na YouTubeu se može pronaći nekoliko njenih nastupa na kojima izvodi pjesme Vitni Hjuston (Whitney Houston), Nine Simone i Josipe Lisac.

Njeni dosadašnji nastupi uglavnom su bili školski i na malim nastupima u našoj zemlji, a od sinoć, za nju zna i cijela Hrvatska.  

Adna je nakon nastupa zatražila autogram Maje Šuput za svoj prijateljicu Ajlu, koja je njen veliki fan.