Akcija "Respirator za Srpsku" se održava u Bijeljini

bijeljina
U Bolnici "Sveti Vračevi" u Bijeljini u ponedjeljak, 29. juna, biće održan prijem za donatore akcije "Respirator za Srpsku".

BIJELJINA, 27. JUNA /SRNA/- U Bolnici "Sveti Vračevi" u Bijeljini u ponedjeljak, 29. juna, biće održan prijem za donatore akcije "Respirator za Srpsku".

Iz ove zdravstvene ustanove su najavili da će respiratori biti dopremljeni ispred Urgentnog bloka u 9.30 časova, a prijem za donatore planiran je za 10.00 časova u konferencijskoj sali bijeljinske bolnice.

Medijima će se obratiti vršilac dužnosti direktora Bolnice Milica Lovrić, inicijator akcije "Respirator za Srpsku" Slaven Ristić, predsjednik Privrednog savjeta grada Bijeljina Milenko Stevanović i gradonačelnik Bijeljine Mićo Mićić.

Medijima će se obratiti i jedan od učesnika akcije "Respirator za Srpsku", osoba kojoj je prvoj u Bijeljini potvrđen virus korona.

Na prijemu će biti uručene zahvalnice Gradskoj organizaciji Crvenog krsta, firmama "ElvakoMet Pro", "TRB" i "Sport Vižn", gradu Bijeljina, Rotari klubu u gradu, "Elektro privredi Republike Srpske" i Privrednom savjetu grada Bijeljina.

Ranije je najavljeno da je u ovoj humanitarnoj akciji kupljeno 50 respiratora iz Rusije