Legenda Uniteda: Ako dovedu još jednog pravog igrača United se može boriti za naslov

.
MANCHESTER UNITED u 118. minuti je izborio polufinale FA kupa nakon što su kod Norwicha nakon produžetka slavili 2:1.

 

Pogodak vrijedan plasmana među četiri najbolje momčadi polučio je branič Harry Maguire u 118. minuti, za jubilarno 30. polufinale Manchester Uniteda. United se jako mučio protiv Norwicha, koji je zadnji u Premier ligi, ali je pred svojim praznim stadionom u regularnom dijelu bio bliži pobjedi. 

 

Unatoč mučenju, legenda kluba Phil Neville uvjeren je kako Unitedu nedostaje samo jedno pojačanje kako bi mogao pretendirati za naslov engleskog prvaka.

 

"Maguire je imao velik utjecaj na ekipu, ali treba ti još jedan odličan stoper. Tada će se United moći boriti za naslov. Također, ne bi me iznenadilo da kupe još jednog napadača. Rashford, Martial i Greenwood vole igrati pored isturenog napadača. No treba reći kako će s Pogbom i Fernandesom dobivati bolje lopte zbog njihove kreativnosti. Igrat će opuštenije jer imaju čovjeka u sredini koji će dodati taj ubojiti pas", rekao je Neville.

United je u Premiershipu trenutno šesti s 49 bodova. Vodeći Liverpool koji je osigurao naslov nakon 30 godina ima čak 37 bodova više.