Aleksandar Vučić u razgovoru sa dječakom: Miroslave, jel piješ rakiju (VIDEO)

Predsjednik Srbije ne prestaje da iznenađuje javnost prilikom svojih svakodnevnih susreta sa građanima Srbije. Ovaj put maloljetni dječak je bio meta njegovog novog ‘‘mangupsko - narodskog‘‘ nastupa. Da stvar bude još gora, državna novinska agencija ‘‘Tanjug‘‘ je odlučila da ovaj susret podijeli sa medijima.

Twitteraška zajednica u Srbiji je zgrožena ovim potezom Vučića, a neki od komentara su:

"- Nije on kriv, takav je i tačka. Krivi su roditelji jer dovode decu, ne bi li ih AV nešto pitao, pomilovao po glavi i sl. Treba o nečemu da pričaju rođacima i komšijama

- Jeste realno, ali nije baš normalno.

- Ovaj čovek je sve jeziviji..ako je to moguće uopšte

- Iz sve snage se trudi da bude duhovit, omiljen - al ne ide, nije dao bog ! A ovi ljudi iza njega, samo što se ne hvataju za glavu - šta lupeta ovaj!

- Како те Мирославе није срамота?!Председник ти се обраћа а ти се невешт правиш,одма да ти се родитељи у букагије ставе а тебе да пошаљу удомитељима.Па после да видиш како ћеш да шмрчеш ракију кад ти Председник понуди.

- Da je država normalna ko što nije, odmah bi mu oduzela njegovu djecu. Zamisli kako sa njima priča i radi? A još tuče i žene, ko zna koliko ih je imao do sada", prenosi Oslobođenje.ba.