Aleksandar Vučić: Zorana Mihajlović više govori o sebi nego o nama

.
Poslije 10 godina joj je bilo potrebno nekoliko sati da sve najgore kaže o svojim kolegama, a prije toga je Boga molila da budete izabrana za ministricu, naveo je Vučić

 

Lider Srpske napredne stranke (SNS) i predsjednik Srbije Aleksandar Vučić izjavio je da u SNS-u svako govori šta želi i kako želi.

- Nikoga zbog toga nismo izbacili. Da smo htjeli nekoga da izbacujemo, izbacili bismo ga ranije. Mi to ne radimo - kazao je.

On je tako odgovorio na navode koje je iznijela na konferenciji za medije 24. oktobra odlazeća ministrica energetike i rudarstva Zorana Mihajlović.

- Ako vam je poslije 10 godina bilo potrebno nekoliko sati da sve najgore kažete o svojim kolegama, a prije toga ste Boga molili da budete izabrani za ministra, pa kad niste onda ste se sjetili da to kažete, onda mnogo više govorite o sebi nego o bilo kome od nas - poručio je Vučić.

Zorana Mihajlović je između ostalog rekla da Aleksandar Vućić "neće više imati drugačiji ton u Vladi." Podsjećamo, ime Zorane Mihajlović nije se našlo među imenima koje je Vučić 23. oktobra pročitao za kandidate za ministre u novoj Vladi Srbije. Ona je danas na Instagramu objavila fotografiju naslovnih strana dnevnih novina, optužujući stranačke kolege da iznose laži o njoj.

FOTO: TV PRVA / UNA TV SCREENSHOT