fbpx Amir Grand najavljuje uskoro novu pjesmu i spot

Amir Grand najavljuje uskoro novu pjesmu i spot

Home

Amir Grand najavljuje uskoro novu pjesmu i spot


Poznato nam estradno ime, Kladušanin Amir Grand, čija karijera zadnjih godinu dana ide samo uzlaznom putanjom, uporno i dalje radi na svojoj muzičkoj karijeri.

Naime, u toku ramazanske pauze kada su nastupi u pitanju, Amir je vrijedno radio u studiju, te kako saznajemo, uskoro bi trebao snimiti duet. Kontaktirali smo poznatog nam Krajišnika te saznali o čemu se radi.

    - "Radi se o duetu s jednim mladim atraktivnim pjevačem. Ime je za sada anonimno, ali ćete uskoro znati mnogo više informacija. Od ove pjesme očekujem još bolji pomak u svojoj karijeri koju još gradim, a koja na moje zadovoljstvo, ide uzlaznom putanjom", kazao nam je Amir Grand. 

    - "Zbog ramazana inače nikad ne nastupam taj mjesec. Nakon ramazana imam prvu svirku, nastupam je Austriji, Vels club Cosmopolit. Nakon tog nastupa vraćam se u Veliku Kladušu, zatim slijedi Zurich, Holandija itd... "

Za sve fanove koji žele posjetiti neki od nastupa Amira Granda, u prilogu možete vidjet kalendar za neredne mjesece. Svakako, iskoristite priliku, jer žurka kakvu pravi ovaj pjevač je nezaboravna i sasvim sigurno nećete ostati ravnodušni.

Cazin.NET

Tagovi
Topic
Objavio: Tue, 13/06/2017 - 19:48

Facebook komentari

Povezane vijesti

Back to top