Anonimni donator učenicima OŠ "Sanica" platio ekskurziju

Najbolji dio života dobra čovjeka su ona bezimena, nezapamćena djela dobrote i ljubavi.

U ponedjeljak, 18.06.2018 godine, učenici JU OŠ “SANICA” Sanica su realizirali edukativni izlet  u Sarajevo koji predstavlja nagradu za sve učenike škole povodom desete godišnjice postojanja škole.

Sve troškove ekskurzije, dakle, prevoza, ulaznica i džeparca za učenike u potpunosti je snosio anonimni donator koji je sa iznosom od 5000 KM platio prevoz za sve učenike sa dva autobusa I jednim minibusom, ulaznice za Zemaljski muzej, vožnju tramvajem do Vijećnice, ulaznice za posjetu Vijećnice, te vožnju Trebevićkom žičarom.

Tokom posjete, učenici su također imali mogućnost da posjete Parlament Bosne I Hercegovine, te kulturno-historijske ljepote na Baščarsiji. Na ovaj način, uz velikodušnu pomoć nepoznatog donatora, naši učenici su imali mogućnost steći nova znanja, iskustva te ce im ova eksurzija sigurno ostati u lijepom sjećanju.   U ime svih učenika, u ime ustanove te u svoje lično ime, direktorica ove škole Sulić Azra od srca se zahvaljuje donatoru na prilici da svi učenici taj dan dožive nezaboravno  iskustvo.