APEL: Ajdin (10) ima deformaciju stopala hitno potrebna pomoć

Pomoć

Prenosimo Vam u potpunosti apel za malenog Ajdina, koji ima deformaciju stopala, tačnije, dijagnoza je Spina Bifida Oculta, a sad ima deformitet stopala. Potrebno je 50.000 eura. Iskoristimo dane u izolaciji na najbolji način, jer zbog trenutne situacije nije moguć drugi način prikupljanja novca. 

"Došao je trenutak kada smo ako Bog da došli pred sami finiš, od invalidskih kolica do samostalnog hoda bio je trnovit put, malo po malo skoro da je tom putu kraj, došli smo do zglobova, da bi ako Bog da u konačan cilj naš i vaš Ajdin ušao trčećim korakom potrebna su dva operativna zahvata, jedan sto prije u predjelu lijevog koljena i operacija Artrodeze ( fiksacija zgloba) oba skočna zgloba.


Ako Bog da u junu nam predstoji kontrola i dogovor termina za operaciju kojom bi se produžila lijeva podkoljenica i ojačalo koljeno, te izravnala lijeva noga sa desnom i ta bi operacija bila pripremni dio pred ako Bog da završnu operaciju fiksacije (ARTRODEZE) oba skocna zgloba koja je planirana za 2 godine ako sve bude po planu, tako da mi inšAllah pokrećemo apel za obje operacije.


Po našim procijenama potrebno je oko 50.000€. 

  1. kontrolni pregled
  2. prevoz
  3. smještaj
  4. operacije (dvije)

Te kupovina katetera i maramica za dezinfekciju najmanje za godinu dana.

Konačnu cifru ćemo znati na kontrolnom pregledu kada budemo sve finalizirali.

Obzirom da je u pitanju ogroman iznos i da je situacija sa epidemijom ovakva primorani smo pokrenuti apel u ovom trenutku, da bi na vrijeme prikupili sredstva i bili spremni za sljedeće korake u Ajdinovom liječenju.

Svi vi koji želite pomoći našem AJDINU možete to učiniti uplatama na njegov ziro racun:

  • Za uplate iz BiH

Intesa SanPaolo Banka Zenica
Na ime: Ajdin Zigonja
Racun banke:154-001-00000019-10
Broj Ajdinovog tekuceg racuna: 915791Z1Z66413.


(Ako kojim slucajem nece da prihvati slovo Z, onda mozete staviti broj 2)

  • Za uplate iz inostranstva:

Intesa Sanpaolo Banka, Obala Kulina bana, 71000 Sarajevo.
Primatelj: Ajdin Zigonja, Reisa Causevica 11
IBAN:BA391542019991579154
SWIFT: UPBKBA22

Te na paypal racun: zigonje@gmail.com

Za sve dalje informacije o Ajdinovom slucaju, stanju ili bilo koja pitanja, mozete kontaktirati oca od Ajdina, Elvis Zigonja. 
Kontak telefon: +38762062226 (viber ili Whatsapp) ili na facebook grupi koja se zove POMOZIMO AJDINU ZIGONJI ili licnom profilu Elvis Žigonja."

Image
Deformitet