APEL ZA POMOĆ: Spasimo zajedno život ocu troje djece!

Pomozimo ocu troje djece da što prije ozdravi!

Jusić Juso, 31- godišnjak iz Kalesije obolio je od teške bolesti i u ovim trenucima potrebna mu je pomoć i podrška svih dobrih ljudi.

Ovom mladom čovjeku nedavno je dijagnosticirana zloćudna bolest, a riječ je o karcinomu crijeva zbog čega je bio podvrgnut operaciji.

Nakon uspješno obavljene operacije svi su očekivali najbolje, no, za vrlo kratko vrijeme bolest se pojavila na tri mjesta na crijevima zbog čega mora hitno na novu operaciju za koju mu je potrebno oko 15.000,00 KM.

Juso trenutno trpi jake bolove zbog kojih ne može da se kreće, pa su mu potrebni i lijekovi koje nažalost nije u stanju sam obezbijediti.

Porodica Jusić trenutno nema nikakva primanja, a nesreća koja ih je zadesila donijela je još više briga i patnji.

Ovim putem apelujemo na sve ljude koji su u mogućnosti da pomognu ovoj porodici koja se nalazi u vrlo teškoj situaciji, jer bez naše pomoći njegove šanse za izliječenje su minimalne.

Za više informacija porodicu Jusić možete kontaktirati i na broj telefona: 061 924-761 ili ih direktno posjetiti u Mahali - Kalesija.

Vaše donacije i uplate možete poslati preko PayPal računa ili žiroračuna pod oznakom "JUSO"  H.O."Help others" Salzburg

ÌBAN:AT97 3500 0000 2602 9389 BIC:RVSAAT2S RAIFFEISENVERBAND SALZBURG.

PayPal račun:  https://paypal.me/helpothers1

Spasimo zajedno još jedan mladi život!

Obavijesti o aktivnostima koje se provode za skupljanje pomoći za porodicu Jusić možete pratiti na FB grupi HELP OTHERS.