ASA OSIGURANJE uvodi na tržište nove proizvode dobrovoljnog zdravstvenog osiguranja

Home

ASA OSIGURANJE uvodi na tržište nove proizvode dobrovoljnog zdravstvenog osiguranja


Kontinuiranirazvoj kompanije je osnova  poslovanja ASA Osiguranja. Trudimo se da našim klijentima obezbjedimonajbolju moguću uslugu uzširoku lepezu proizvoda. S tim u skladu je i plasman novih proizvoda čiji je glavni cilj da omogućinašim klijentimalakšu brigu o vlastitom zdravlju. Riječ je o pet novih paketa dobrovoljnog zdravstvenog osiguranja: Medic Basic, Medic Standard, Medic Plus, Medic Elite i Medic Premium. Paketi su kreirani tako da svi klijenti moguizabratiupravo onaj koji najviše odgovara njihovimpotrebama. Neovisno o tome koji paket odaberete dobićete veliku podršku u brizi i čuvanju onoga što nam je svima najbitnije – zdravlja. To postižemo putem mreže naših partnerskih zdravstvenih ustanova koje vam obezbjeđuju kvalitetnu i brzu uslugu, te provjerene stručnjake, naravno uz brzo i jednostavnougovaranjetermina pregleda bez nepotrebnog čekanja u redovima. Više informacija o paketima i načinima zaključenja polica možete pronaći na www.asaosiguranje.ba/proizvodi/osobe/dobrovoljno-zdravstveno-osiguranje

„Uvijek smo poslovali kao društveno odgovorna domaća kompanija pa smo i sada, slijedeći te principe,kreirali proizvodena način da smo imali u vidu potrebe naše zajednice. Novi proizvod, dobrovoljno zdravstveno osiguranje je u potpuno prilagođen potrebamanašihklijenata. Kada ovome dodamo posebne uslove koje ćemo obezbjediti našim klijentima u okviru poliklinika zdravstvene ustanove Eurofarm, također jedne od članica ASA/Prevent Grupacije sigurni smo da da ćemo u cjelostizadovoljiti potrebe naših klijenata, te time ostvariti svoju misiju.“ – istakao je Feđa Morankić Predsjednik Uprave ASA Osiguranja.

Plasmanom ovih proizvoda ASA Osiguranje se etablirakao kvalitetna i stabilna domaća kompanija koja teži razvoju i očuvanju ne same sebe i svog poslovanja nego i svog okruženja.

 „S obzirom na vrijeme u kojem živimo i socioekonomske prilike koje nas okružuju smatramo da je ljudima potrebno skrenuti pažnju na brigu o zdravlju i svima učiniti što pristupačnijom kvalitetnu zdravstvenu uslugu.“ – zaključio je g. Morankić.

Objavio: Pon, 25/09/2017 - 11:11

Facebook komentari

Povezane vijesti

Back to top