KO A SDA USK: Premijer je prevario sve radnike, puna podrška Sindikatu policije USK!

A SDA oštro osuđuje aktuelnu Vladu Unsko- sanskog kantona zbog toga što je svojim radom, bolje reći neradom, te nesposobnošću i nezakonitim rabotama dovela kanton na rub propasti i finansijsku dubiozu iz koje će biti teško izaći, ako ne preuzmu vlast sposobni, nekorumpirani i odgovorni.

Mi imamo sve te odlike.i obećavamo da našim dolaskom na vlast neće biti ni po babu, ni po stričevima, nego po zakonu i u interesu svih građana, a ne samo pojedinaca i nesposobnih vlastodržaca.

 

Obećala je Rošićeva Vlada i policiji i prosvjeti i državnim službenicima bolje uslove rada i veća primanja

 

Ali, to su samo pusta obećanja, bez ikakvih rješenja i izvršavanja obećanja. Prevareni su svi, a sada.se aktuelna vlast priprema za nove pozicije i više nivoe, da sipaju so na ranu obespravljenim i izvaranim gradjanima Unsko-sanskog kantona.

 

Zato mi obećavamo da ćemo ih pobijediti i donijeti brojne promjene i pomake u životu svih građana, a ne samo pripadnika vladajućih struktura i njihovih poslušnika. Rošiću poručujemo da pripazi šta sada radi i na koji način kupuje glasove za svoju SDA iz budžetskih sredstava i prazni fondove.