Baku napali jer traži 100 kn na sat da čuva unuka: Pohlepna si!

asd
Australka kaže da voli svog unuka, ali da ne drži vrtić. Zbog čuvanja malenog morala bi na nekoliko dana u tjednu prestati raditi svoj posao, a za to joj treba nadoknada

Nakon što je priča došla do društvenih mreža, mnogi su ovu baku iz Australije napali da je pohlepna, nerazumna i bezosjećajna zato što je od kćerke tražila da joj plati čuvanje unuka.

Baka je tražila oko 100 kuna na sat, a to je objasnila tako što ima posao kojim se bavi od kuće i morala bi ga prestati raditi na nekoliko dana u tjednu zbog čuvanja malenog. Za to želi nadoknadu. Kći joj je ponudila oko 60 kuna na sat, ali baka nije pristala te se čak i naljutila jer joj nudi tako malo, piše Daily Mail.

- Ja ne vodim vrtić, treba mi novac da nadomjesti plaću koju ću izgubiti jer nekoliko dana u tjednu neću raditi svoj posao - napisala je baka na društvenim mrežama.

Mnogi su je napali i rekli kako je očito da uopće ne želi čuvati unuka, pogotovo jer traži tako veliki iznos.

Većina je komentirala kako toliko dobivaju profesionalne dadilje koje su završile školu i razne tečajeve te su se pitali koje baka ima kvalifikacije da želi takvu satnicu.

Bilo je i onih koji su stali na bakinu stranu. Kažu da je sasvim logično da joj treba nadoknada jer će zbog čuvanja unuka ostati bez dijela prihoda.

Zar joj je obaveza raditi besplatno da bi pomogla kćerki - pitao se jedan.

Što vi mislite, tko je u pravu?