Barbarez provocira Nogometni savez BiH: Nego, ima li iko ovdje s iskustvom?

asd
Proslavljeni bh. reprezentativac Sergej Barbarez ne miri se sa činjenicom da nije postao selektor reprezentacije BiH pa se ponovo oglasio na društvenim mrežama s provokativnim komentarom.

Ovaj put je čini se odlučio prokomentarisati jučerašnju izjavu potpredsjednika Izvršnog odbora Nogometnog saveza BiH Milorada Sofrenića koji je nakon izbora Ivayla Peteva za novog selektora Zmajeva pokušao objasniti šta je Barbarezov problem.

"Barbarez nije imao niti jedan trenerski angažman. Bio bi mu prvi i jedini trenerski poziv. To je jedini faktor koji je prelomio da idemo u ovom pravcu. Moramo gledati reference. Nismo za Barbareza imali pred sobom gdje radio i šta je radio budući da bi mu ovo bio prvi angažman za neku reprezentaciju ili trenerski posao. Vjerujte, to je bio jedini razlog", rekao je Sofrenić na konferenciji za medije.

Barbarez je danas na Twitteru poslao poruku Savezu što je i naglasio stavljajući hashtag #nfsbih.

"Nego, ima li iko ovdje s iskustvom?", napisao je Barbarez uz hashtagove #finosezaje*ajete i #nikadzauvijekisti

Komentari ispod tweeta jasno govore da bivši bh. reprezentativac ima i dalje veliku podršku bh. navijača.

Inače, Barbarez je jučer odbio prijedlog NS BiH da postane tehnički direktor reprezentacije. Sofrenić je najavio razgovore sa Barbarezom na kojima bi mu bila ponuđena ta uloga, ali se Barbarez oglasio na Instagramu i jasno poručio da ga to ne zanima.

Pogledajte OBJAVU