BBI banka podržala NK "Jedinstvo" Bihać

BBI VIP Business Club organizirao je u Bihaću druženje sa privrednicima sa područja Unsko-sanskog kantona.

Privrednicima su prezentirane mogućnosti saradnje sa BBI bankom i podrške razvoju kapaciteta. Također, informirani su o aktivnostima i benefitima članstva u BBI VIP Business Clubu, te predstavljene mogućnosti prezentacije projekata i poslovnih prilika za saradnju sa potencijalnim investitorima i poslovnim partnerima iz inostranstva i BiH na 10. međunarodnoj poslovno-investicijskoj konferenciji Sarajevo Business Forum (SBF) 2019. i Međunarodnom sajmu halal proizvoda Sarajevo Halal Fair (SHF) 2019.

Ovom prilikom Adnan Bajrić, direktor NK “Jedinstvo” iz Bihaća, zahvalio se BBI banci na podršci i predsjedniku Uprave BBI banke, Ameru Bukviću, i članovima menadžmenta uručio dresove ovog kluba.

Image

"Jedinstvo" je polusezonu u Prvoj ligi FBiH završilo kao trećeplasirano, sa 11 bodova zaostatka za vodećim Veležom.

Jesenji dio su okončali veoma dobrim nizom od tri uzastopne pobjede, te se na proljeće nadaju da mogu sustići Mostarce i ponovo zaigrati u Premijer ligi BiH.

BBI VIP business Club i predstavnici BBI banke su pozvali privrednike sa područja USK-a da podrže rad NK "Jedinstvo", obzirom da iduće godine klub slavi 100-tu godišnjicu od osnivanja.

Image