Beograđanin umro nakon spolnog odnosa sa dvije ljubavnice

Home

Beograđanin umro nakon spolnog odnosa sa dvije ljubavnice


Zbog neobičnih okolnosti smrti naloženo je da bude urađena obdukcija, a rezultati su pokazali da je M.S. koristio kokain, koji je, između ostalog, i jak seksualni stimulans i koji je jedan od uzroka jakog infarkta.

Beograđanin M.S. (56) preminuo je prošle nedjelje od srca, ali pod okolnostima svojstvenim pravom filmskom trileru.

Naime, prije nekoliko dana zazvonio je telefon u Hitnoj pomoći, javio se operater, a sa druge strane veze začuo se ženski glas. Prijava je zvučala kao težak infarkt i ekipa je odmah poslata na lice mjesta.

"Bilo je oko dva sata posle ponoći. Javila se žena i rekla da je njenom suprugu pozlilo i da je bez svesti. Dežurni ljekari su se odmah uputili na adresu. Tamo su ih dočekale dvije prilično uspaničene gospođe u ranim četrdesetim godinama. Ispričale su šta se dogodilo. Prema njihovim riječima, čovjek je iznenada počeo da se trese, uhvatio se za grudi i srušio. Ljekari su uradili sve što su mogli na licu mjesta, a zatim su pacijenta hitno prevezli u Urgentni centar", navodi sagovornik Kurira.

U pratnji vozila Hitne bile su obje žene. Predstavile su se kao supruga i sestra i bile, prema riječima sagovornika, zabrinute i u šoku. Svi zajedno stigli su u Urgentni centar, gdje je počela borba za život sredovječnog Beograđanina.

"Ljekari su više puta pokušali reanimaciju, ali je situacija bila veoma teška. Borili su se za njegov život, ali nisu uspjeli da ga spasu. Pacijent je umro nešto pred zoru", kaže isti izvor.

 

Zaposleni u Urgentnom centru su pozvali suprugu i sestru koje su sve vrijeme čekale na hodniku. Saopštile su im da čoveku spasa nije bilo, izjavili im saučešće. One su plakale, pa su se nekako smirile, a tek potom je uslijedio pravi šok.

"Spremili smo umrlicu koju mora da potpiše neko od rodbine. Ponudili smo dvjema gospođama da potpišu, ali su one to odbile, jer, kako su nešto kasnije objasnile - nisu u srodstvu s preminulim! Zbunjeno smo se pogledali, nikome ništa nije bilo jasno", priča sagovornik.

Onda je klupko počelo da se odmotava.

"Dvije žene su konačno priznale jednoj sestri iz medicinske ekipe da su sa pokojnim M.S. bile u nekoj vrsti ljubavne veze koja je trajala pet dana. Oni su te noći, kao i više puta prethodnih dana, svi zajedno imali seksualne odnose. Tokom jednog takvog M.S. je pozlilo i spasa mu nije bilo. Svi smo bili u potpunom šoku kada smo saznali pravu istinu", priča izvor.

Prava porodica pokojnog M.S. obavještena je o njegovoj smrti tek ujutro. Njegova sestra, ali ovog puta prava, došla je da identifikuje preminulog, preuzme tijelo i potpiše umrlicu.

 

Umirao, a zbog kokaina imao erekciju

Odmah po dolasku u Urgentni centar doktori su posumnjali da je M.S. koristio neki od jačih seksualnih stimulansa, poput "vijagre", s obzirom na to da je bio u veoma teškom stanju, ali je imao erekciju!

Zbog neobičnih okolnosti smrti naloženo je da bude urađena obdukcija, a rezultati su pokazali da je M.S. koristio kokain, koji je, između ostalog, i jak seksualni stimulans i koji je jedan od uzroka jakog infarkta.

 

(Izvor: SB)

Tagovi
Objavio: Pon, 04/09/2017 - 14:35

Facebook komentari

Povezane vijesti

Back to top